MGA

Fundat al 1976 i presidit per Sr. Jaume Sanahuja Junyent, el Grup MGA és avui dia un dels referents i líders indiscutibles del sector del joc i l’oci a Espanya.

Des de la seva fundació, MGA és una companyia pionera dedicada a crear constantment nous productes que engresquen i il·lusionen als jugadors pel seu contingut, el seu disseny i la seva facilitat d’ús, sense oblidar maximitzar la rendibilitat que busquen els operadors.

Els seus valors d’innovació, qualitat i servei han convertit a MGA en un potent grup empresarial, creador de tendències dins del sector i amb presència directa a tots els subsectors del joc presencial i online. El grup ha obtingut un creixement constant en totes les seves àrees de negoci als mercats d’Espanya, Itàlia i Sud-amèrica.

La Seu central del grup té la seva ubicació al Parc tecnològic del Vallès, un entorn de desenvolupament tecnològic privilegiat que aporta els elements necessaris per a potenciar al màxim la innovació i el talent humà de tot el nostre equip.

Major de 18 anys? Si us plau, confirma que compleixes amb el requisit d'edat per a continuar